Disclaimer

Auteursrecht

De informatie op deze website valt, tenzij anders aangegeven, onder het auteursrecht van TerInfo. Het is niet toegestaan ons materiaal te kopiëren of publiceren zonder onze uitdrukkelijke toestemming. De inhoud van deze website wordt met veel zorgvuldigheid en aandacht gemaakt door het team van TerInfo, in samenwerking met diverse experts en studenten. Desondanks kan het zijn dat niet alle inhoud volledig, juist of actueel is. Kom je iets tegen waarvan je denkt dat het niet klopt? Laat het ons weten. 

Aansprakelijkheid

TerInfo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op de website en/of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Aan de gegevens op de website van TerInfo kunnen geen rechten worden ontleend. Wij behouden ons het recht enige en elke inhoud van de website aan te passen, te verwijderen of te verplaatsen zonder enige kennisgeving van tevoren.

Externe links

Op de website staan verschillende links naar andere websites. Wij zij niet aansprakelijk voor de inhoud van die andere sites en/of de wijze waarop andere sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees altijd de privacyverklaring, algemene voorwaarden en de disclaimer (indien aanwezig) van websites die u bezoekt.

Gebruik beeldmateriaal

TerInfo heeft ernaar gestreefd de auteursrechten van het beeldmateriaal te regelen volgens de wettelijke bepalingen en alle rechthebbenden te achterhalen. Degenen die desondanks menen zekere rechten te kunnen doen gelden, kunnen contact opnemen. 

Privacyverklaring

In onze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we verwerken en met welk doel. We vertellen ook hoe je je gegevens kunt inzien, wijzigen en eventueel verwijderen.