Werken bij TerInfo

Wil jij graag stage lopen of werken bij TerInfo? Op deze pagina zie je welke actuele vacatures er zijn.

Gezocht: stagiair

Weet jij alles over terrorisme, politiek geweld en heftige, actuele gebeurtenissen? Kun jij goed schrijven? Lijkt het je leuk om les te geven aan leerlingen? Dan is een stage bij TerInfo echt iets voor jou!

TerInfo biedt één parttime stageplaats voor een (bij voorkeur master-) student op het snijvlak van geschiedenis, religiewetenschappen, onderwijskunde, pedagogiek, psychologie, communicatie of bestuurskunde. Lees de hele vacaturetekst hier. Reageren (mail naar ter-info@uu.nl) kan tot 13 juni 2022. De sollicitatiegesprekken vinden (digitaal) in de week van 20 juni plaats.

Gezocht: student-assistent (0,2 fte)

Weet jij alles over terrorisme, politiek geweld en heftige, actuele gebeurtenissen? Heb je affiniteit met jongeren en het onderwijs? Ben je een organisatietalent, kun je goed schrijven en werk je graag zelfstandig? Dan is werken bij TerInfo echt iets voor jou!

We zijn op zoek naar een student-assistent voor 0,2 fte (7,6 uur per week) voor zes maanden (start augustus/september 2022) met kans op verlenging. We zijn op zoek naar een student, bij voorkeur in de (research) masterfase, in de richting geschiedenis, religiewetenschappen, onderwijskunde, pedagogiek, psychologie, communicatie, bestuurskunde of andere relevante studie. Kennis en ervaring met kwantitatieve en kwalitatieve analyse (bijvoorbeeld in SPSS en Nvivo) is een pre. Lees de hele vacaturetekst hier. Reageren (mail naar ter-info@uu.nl) kan tot 13 juni 2022. De sollicitatiegesprekken vinden (digitaal) in de week van 20 juni plaats.